Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Κυκλοφορίες 20-05-09



Jack of Fables without Jack? WTF?

Το Jack Of Fables #34 δεν έχει τον ήρωα του τίτλου σε αυτό το τεύχος. Μας το είχε πει εξάλλου, πως μετακομίζει για λίγο στον κυρίως τίτλο. Όπως και να'χει η πλάκα συνεχίζεται με τον Kevin να μην μπορεί να ξεκάνει τον Bigby αλλά μόνο να του δυσκολεύει την ζωή μεταμορφώνοντάς τον σε ότι πιο ενοχλητικό μπορεί να σκεφτεί. Ταυτόγχρονα οι αδερφές Page αποφασίζουν να πάρουν την μοίρα τους στα χέρια τους και ξεκινούν και αυτές να βρουν τον Kevin. Τίποτα συνταρακτικό δεν συμβαίνει αλλά όσα συμβαίνουν είναι πολύ αστεία!

Στο Invincible #62 βλέπουμε την μονομαχία του Invincible και ενός Viltrumite. Λίγα πράγματα από ιστορία αλλά εντυπωσιακές σκηνές μάχης και καταστροφής. Να δείξει και λίγο το ταλέντο του ο Ryan Ottley.

To Batman - Battle For The Cowl #3 είναι λίγο χειρότερο από τα αξιοπρεπή προηγούμενα τεύχη. Την δουλειά του την κάνει, να μας δείξει δηλαδή πως από δω και πέρα Batman θα είναι ο Dick Grayson και Robin ο Damien, το κωλόπαιδο γιος του Bruce. Φυσικά ενδιαφέρον θα έχει από κει πέρα, το να δούμε έναν Batman με λιγότερα ψυχικά βαρίδια από τον προηγούμενο και έναν Robin ο οποίος παλιότερα δεν το είχε σε τίποτα να σκοτώσει για ψύλλου πήδημα.

Στο Star Wars Knights Of The Old Republic #41 έχουμε έναν μετριότατο επίλογο στο storyline με τους αγώνες και το τα κακώς κείμενα αυτών. Δεν μπορώ να το εντοπίσω αλλά δίνει λίγο την αίσθηση πως είναι γραμμένο πολύ βιαστικά. Τέλος πάντων, γίνεται μια αποκάλυψη για το παρελθόν της Jarael που είναι κάτι ενδιαφέρον και το επόμενο τεύχος θα έχει σχέση με την μάσκα του Revan που είναι κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: