Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Κυκλοφορίες 15-04-09



100 σφαίρες,100 τεύχη...

Τέλος για τις 100 Bullets με το 100ο τεύχος τους. Ένα πραγματικά καλός τίτλος με σκαμπανεβάσματα και μερικές πραγματικά υπέροχες στιγμές. Κάθαρση λοιπόν με μεγάλο ξεκαθάρισμα και εκρηκτικό φινάλε. Όλοι σχεδόν πληρώνουν, είτε έφταιξαν πολύ είτε όχι. Ο Risso κάνει και πάλι πολύ καλή δουλειά στο artwork και τώρα περιμένει κανείς σε ποιον τίτλο θα δούμε ξανά το ταλέντο του. Μακάρι στο Batman, έχει δώσει διαπιστευτήρια εξάλλου στο υπέροχο Broken City παρέα με τον Azzarello, συγγραφέα του 100 Bullets.

Ξεκίνησε για τα καλά το crossover των Fables με το 83ο τεύχος του τίτλου. Συμμετοχή σε αυτό έχει ο αδελφός τίτλος Jack of Fables και ένας νέος με το όνομα The Literals. To τεύχος ξεκινά με την μονομαχία μεταξύ Beast και Bigby Wolf που κάνει για παράδειγμα την αντίστοιχη μεταξύ του άλλου Beast και του Wolverine των X-Men να φαίνεται με τσακωμό σε παιδική χαρά. Στην συνέχεια όσο αναλογίζονται τα πως και τα γιατί ξέπεσαν σε τόσο χαμηλό επίπεδο ο Jack παίρνει τηλέφωνο και τους λέει τα άσχημα νέα όσον αφορά τους Literals. Εκπληκτικά πράγματα!

Στο Incognito #3 ο αντιήρωας μας αντιμετωπίζει τον εκβιασμό του συναδέλφου του στο γραφείο με όχι και τόσο επιτυχημένο τρόπο. Ταυτόγχρονα οι παλιοί σύντροφοί του βρίσκονται στα ίχνη του και ξεσπά κόλαση όταν τον βρίσκουν. Θα ξεφύγει; Του αξίζει να ξεφύγει άραγε;

Το The Amazon #1 είναι ένας τίτλος σχεδιασμένος από τον Tim Sale και γραμμένος όχι από τον Jeph Loeb. O Steven T. Seagle κάνει καλή δουλειά λοιπόν σε αυτόν τον νέο τίτλο και όσον αφορά τον Sale τα μαντάτα είναι καλά. Θα σκιτσάρει τον επόμενο Grendel για λογαριασμό του Matt Wagner.

Δεν υπάρχουν σχόλια: