Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Νέες Κυκλοφορίες 25-02-09!



Καρναβάλι αυτές τις μέρες. Διασκέδαση, τραγούδι, χορός, αλκοόλ, άρμα με τον Εφραίμ και τον Κωστάκη! Αλλά φυσικά εγώ ο έξυπνος κάθομαι μέσα και βλέπω τον Παναθηναϊκό να μην νικάει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ρε, η μπάλα στην τελευταία φάση πάει στον Διαμαντίδη, πόσες φορές πρέπει να το πω;

Μέσα σε αυτό το κλίμα πιστεύω πως πρέπει να αρχίσω με το Umbrella Academy - Dallas #4. Οι δυο "καρναβαλιστές" hitmen κάνουν ένα μοιραίο λάθος το οποίο καταλήγει στον χαμό τους. Αυτό βέβαια μπορεί να καταλήξει, με την σειρά του, στην καταστροφή της ολόκληρης της Γης αλλά δεν υπάρχει φόβος αφού το μέλλον θα αλλάξει αρκεί να πεθάνει ο JFK! Και όμως ,όλα αυτά βγάζουν σημασια διαβάζοντάς τα μες στο κόμικ και μην πω πως φαίνονται απολύτως φυσιολογικά. Ο Gerard Way δεν υπογράφει όπως φάνηκε άλλωστε από την προηγούμενη σειρά μια αρπαχτή και το artwork του Gabriel Ba συμπληρωμένο από το χρώμα του Dave Stewart είναι πάλι υπέροχο!

Συνεχίζω με άλλο καρναβάλι, το Jack of Fables #31. Τι πάει να πει πως ο πόλεμος δεν είναι αστεία υπόθεση. Διαβάστε τα τελευταία τεύχη Jack of Fables. Τι πάει να πει πως ο Jack δεν κάνει τίποτα στα τελευταία τεύχη και την πρωτοβουλία των κινήσεων την έχουν άλλοι και τα φορά τζάμπα τα γαλόνια; Διαβάστε τις τελευταίες σελίδες αυτού του τεύχους. Και όποιος δεν βρίσκει cool τον Jack να μην γνωρίσει ποτέ την χαρά...

Σε δύσκολη λοιπόν θέση βρίσκεται η Dara στο The Sword #15. Δεν έχει στην κατοχή της το σπαθί ενώ απομένουν δυο αδέρφια ακόμα. Τι τύχη που η μεγάλη δύναμη έχει παρόμοιες συνέπειες με την εξουσία. Έτσι μέσα από μερικές υπερβίαιες αλλά πολύ του γούστου μου σκηνές ο τυπάκος που κρατάει στα χέρια του τώρα το σπαθί καθαρίζει το πεδίο για την δυναμική επανεμφάνιση της Dara. Επανεμφάνιση που θα πονέσει. Πολύ. Άουτς .

To ομολογώ. Αυτήν την στιγμή δεν έχω ιδέα τι γίνεται στα υπόλοιπα "κομμάτια" της Ultimate σειράς. Έτσι ίσως να χάνω και κάτι στο Ultimate Spider-Man #131, που ανήκει στο μεγάλο γεγονός με τον τίτλο Ultimatum. To πιάσατε; To crossover του Ultimate Universe λέγεται Ultimatum. Τέλος πάντων, ενδιαφέρων ο κλαυθμός και ο οδυρμός του JJJ στο πόσο λάθος έχει κάνει όσον αφορά τον Spidey αλλά λίγο βαρετή η υπόλοιπη ιστορία με την αλληλεπίδραση μεταξύ Hulk και Spidey ενώ περνά εντελώς στο ντούκου το ότι βρήκανε πεθαμένο τον Daredevil. Ε, εντάξει, ο Immonen είναι πάντα καλός οπότε μια χαρά περνά η ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: