Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Νέες Κυκλοφορίες 18-03-09



Μην ανησυχείτε πιστοί μου αναγνώστες. Είμαι ακόμα εδώ. Στις επάλξεις τις μπλογκόσφαιρας! Τέλος πάντων,αυτήν την φορά έχω να θάψω Jeph Loeb. Εντάξει, σαν να κλέβεις εκκλησία, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.

Το Wolverine #71 ήταν καλύτερο από το προηγούμενο. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, ο Mysterio δεν έπεισε με την καμία πως ήταν ο υπεύθυνος της εξαπάτησης του Logan. Τέλος πάντων. Σε αυτό το τεύχος συναντάμε την Emma Frost, που έχει επιζήσει όπως θα έπρεπε να περιμένουμε άλλωστε. Παντρεύτηκε λέει τον Dr. Doom, ζει υπό την προστασία και έχει πάρει και υπό την δικιά της άλλους παλιούς ήρωες. Δεν τελειώνει εκεί η ιστορία αλλά αυτό είναι το πιο όμορφο κομμάτι της! Μια χαρά τευχάκι!

Πολύ καλό ήταν και το Invincible #60. H παρέλαση όλου του σύμπαντος της Image όπως και η επιστροφή εκείνου του αντιπαθέστατου εχθρού που δεν λέει να πεθάνει δεν ενοχλούν, αντίθετα λειτουργούν πολύ ωραία. Η ανθρωπότητα και ο ήρωας βγαίνουν φυσικά χαμένοι από αυτόν τον χαμό που όμως διαβάζεται ευχάριστα.

Στo Star Wars - Knights Of The Old Republic #39 έχουμε ένα τεύχος το οποίο μας θυμίζει μετά από καιρό πως ο Zayne είναι 19χρονος και λατρεύει τις swoop-races. Είχε την πλάκα του χωρίς να είναι τίποτα σπουδαίο. Θα δείξουν και τα επόμενα.

Με την σειρά Ultimatum ο Jeph Loeb συνεχίζει το φρικτό σερί τερατουργημάτων που έχει τον τελευταίο καιρό. Το μένος του Magneto για τον χαμό των παιδιών του είναι μεγάλο έτσι του έρχεται να καταστρέψει την Γη. Πολύ θανατικό, κακή ροή ιστορίας, συμπαθητική εικονογράφηση. Το χειρότερο; Είναι η συνέχεια του απαράδεκτου Ultimates 3 και είναι ένα γεγονός που θα επηρεάσει όλο το Ultimate Universe...

2 σχόλια:

Mirela είπε...

χςςςςςςςςςςς

Jeph Loeb DIAF

χςςςςςςςςςς!!!!!

Hellboy είπε...

Ναι... Και να σκεφτείς πως τελικά βαρέθηκα να τον θάψω πολύ... Έχει γίνει κλισέ πια.