Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Νέες Κυκλοφορίες 11-03-09!


Ουπς, άργησα να γράψω ή μου φαίνεται; Και είχε αρκετά καλά πράγματα αυτήν την βδομάδα!

Ας ξεκινήσω με το Batman_-_Battle For The Cowl #1 που γράφει και σχεδιάζει ο Tony Daniel. Δεν είναι άσχημο αλλά ούτε και σπουδαίο. Παράξενο που η DC αποφάσισε την ιστορία διαδοχής του Batman να την διηγηθεί μόνος του ο Daniel αλλά μπορεί και να σημαίνει πως απλώς ήθελαν να γίνει μια γρήγορη δουλειά γιατί τελικά δεν έχει μεγάλη σημασία το πως θα γίνει η διαδοχή αλλά μόνο το ποιος θα διαδεχθεί τον Bats.

Στο Fables #82 υπήρχε κατέβασμα στους ρυθμούς. Ένα τεύχος ακριβώς μετά την κηδεία του Boy Blue στο οποίο δίνεται βάρος σε κάποιους χαρακτήρες που ήταν σχετικά αφανείς και στο οποίο βλέπουμε να συνεχίζονται κάποιες υποπλοκές των προηγούμενων. Το τέλος πάντως μας κάνει να αναμένουμε ένα εκρηκτικό επόμενο τεύχος.

Το Top 10 - Season 2 #4 ήταν σχετικά καλό αλλά και προβληματικό. Το 4ο είναι το τελευταίο τεύχος για την ώρα και έχω την αίσθηση πως έχουν μείνει πολλά πράγματα ξεκρέμαστα. Τέλος πάντων, ακολουθεί ένα Special τεύχος και εύχομαι να συνεχίσει την σειρά από κει που έμεινε.

Τελειώνω με το B.P.R.D. The Black Goddess #3 στο οποίο ο Gilfryd λέει επιτέλους την ιστορία του εν μέσω ενός κοσμοχαλασμού. Στην μια παράταξη Αμερικανοί στρατιώτες, Yetis και μοναχοί ενώ στην άλλη βατραχοπλάσματα συνοδευόμενα από μηχανήματα ενός ξεχασμένου πολιτισμού. Την λύση θα την δώσει η Liz με εκπληκτικό τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: