Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Νέες Κυκλοφορίες 07-01-09!



Πλούσια βδομάδα λοιπόν με πολλά καλά και μη κόμικς. Η Buffy συνεχίζει να απογοητεύει, το Hellboy ήταν καλό αλλά μικρό και ο Bats είναι άφαντος.

Δεν κάθισα να γράψω καν για το Buffy the Vampire Slayer Season Eight #20 πού ήταν σε σενάριο Jeph- if I ever had a talent I surely lost it -Loeb γιατί ήταν σχετικά κακό, ανάξιο σημασίας και είπα να περιμένω το #21 σε σενάριο Jane Espenson, παλιάς καραβάνας του Buffyverse. Ε, λοιπόν μέγα λάθος; Μπορεί, καθώς μου φάνηκε χειρότερο από αυτό του Loeb και είχε σαν κεντρική φιγούρα την Harmony. Κάποιος να σκοτώσει την Ηarmony... Drew Goddard, BKV πότε ξαναπιάνετε δουλειά;

Χεχ, προδόθηκε ο Hellboy στο πρώτο τεύχος του Hellboy-The Wild Hunt αλλά οι προδότες χωρίς την βοήθεια που θα μπορούσε να τους δώσει έτυχαν μοίρας κακιάς. Καλά να πάθουν. Ωραία η origin του Gruagrach, ένας πολύ πολύ σημαντικός guest και μια πολύ πολύ μεγάλη επιστροφή που θα χαροποιήσει όλους τους fans σε μια κεντρική ιστορία μερικές σελίδες μικρότερη. Για να καλυφθεί το "κενό" υπάρχει μια μίνι ιστορία που πραγματεύεται την origin του Koshchei με artwork από τον Guy Davis.

Στο Sword #14 η Dara τα κάνει λίγο θάλασσα... Όχι, λάθος πολύ θάλασσα. Πολύ δράση και σε αυτό το τεύχος και λίγες ανάσες. Πάντως η Dara δείχνει χαρακτήρα στην δύσκολη στιγμή και ίσως οι Luna μας δείξουν στο επόμενο τεύχος πως το σπαθί πρέπει να το κρατά κάποιος που να αξίζει να το κρατά. Αλλά πολυλογώ χωρίς να λέω και τίποτα.

Detective Comics #852 με το δίδυμο Dini - Nguyen στο τιμόνι να συνεχίζουν την ιστορία του Hush ο οποίος έχοντας την φάτσα του Bruce Wayne και με τον ίδιο τον Wayne εξαφανισμένο προσπαθεί μέσω της εγκληματική οδού να κερδίσει κάποια περιουσία μιας και η εκδίκηση της Catwoman τον άφησε στους πέντε δρόμους. Αρχικά φαίνεται να τα καταφέρνει. Περιμένω τώρα την συνέχεια στο Batman #685 μιας και μετά ακολουθεί η ιστορία των Gaiman - Kubert που αναμένεται πως και πως.

Το Doktor Sleepless έχει ρίξει λιγάκι τα γκάζια. Για ένα ακόμη τεύχος ασχολούμαστε με περιφερειακούς χαρακτήρες και συνέπειες της ύπαρξης και της δράσης του Doktor. Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο το 9 τεύχος του δεύτερου volume.
Αντιθέτως πολύ καλό είναι το 5ο και τελευταίο τεύχος του Anna Mercury που επίσης γράφει ο Ellis....

ΥΓ
To House of Mystery #9 ήταν οκ. Τίποτα σπουδαίο αλλά οκ.

ΥΓ2
Mμμμ.... Ξέχασα την Anna Mercury...

Δεν υπάρχουν σχόλια: