Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Νέες Κυκλοφορίες 02-01-09!



Το πρώτο ποστ του νέου χρόνου προβλέπω να είναι επιγραμματικό. Δεν υπήρχε πολύ υλικό και ο συνδυασμός μελομακάρονων και κρεάτων πέφτει βαρύς σε φυσιολογικούς και μη ανθρώπους.

Βδομάδα Mark Millar αυτή, με δυο καλούς τίτλους γραμμένους από το χέρι του. Στο Wolverine #70 διαβάζουμε γιατί ο Logan παράτησε τα Superheroics και ως άλλος William Manny κρέμασε, συγγνώμη, θηκάρωσε τα νύχια του για πάντα. Εκπληκτικές οι σκηνές πριν από την τραγική αποκάλυψη αλλά καθόλου ικανοποιητικός ο "κακός" και στοιχεία που έχουμε δει και στο Wanted. Aμάν ρε Millar. Δίνει πάντως ρέστα ο McNiven.

Στο Κick -Soon at your local theaters - Ass #5 ο πιτσιρικάς ήρωάς μας αντιμετωπίζει προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολύ έφηβοι - κορίτσια λέγονται - και ταυτόγχρονα ζηλεύει την επιτυχία άλλων μασκοφόρων εκδικητών. Δείχνει βέβαια παραπάνω ηρωισμό τελικά απ΄όσο νομίζει κανείς πως έχει αλλά και πάλι περισσότερο χαζεύεις το artwork του JR JR παρά το γράψιμο του Millar.

Στο πάντα καλό Jack of Fables o ήρωας του τίτλου εξαναγκάζεται σε ανίερη συμμαχία. Για το καλό όλου του κόσμο. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα σε ένα τεύχος που μπορεί και να σατιρίζει την δόξα των στρατηγών σε αντίθεση με τον ηρωισμό των στρατιωτών. Οι Page Sisters είναι πάντα καυτές όμως.

Πολύ καλό φαίνεται το Incognito των Brubaker και Philips. Αρκετά ενδιαφέρον, αρκετά ωμό, αρκετά noir,αρκετά pulpy. Ο ήρωας μοιάζει με αμάλγαμα του Spirit και του Shadow σε ένα κόμικ που εύχομαι να συνεχίσει καλά.

Στo Batman #684 έχουμε την συνέχεια της ιστορίας του Detective Comics #851. Τίποτα σπουδαίο, σε αναμονή των επόμενων τευχών και της ιστορίας του Neil Gaiman. Τουλάχιστον δεν ήταν η Ghost αλλά κάποια που τις έμοιαζε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: