Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 24-12-08!Καλά Χριστούγεννα αγαπητοί άλλα λιγοστοί μου αναγνώστες. Μπορεί να υπάρχουν αργίες αλλά η βδομάδα έχει να επιδείξει αρκετά καλά πράγματα.

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 17-12-08!Ψιλοβαρέθηκα αυτήν την βδομάδα. Ίσως να κλαίω από μέσα μου κιόλας για το κάψιμο του δέντρου στην Αθήνα την προηγούμενη βδομάδα και την ηρωική προσπάθεια των ΜΑΤ να σώσουν το δεύτερο δέντρο από τις άρπαγες των τρομοκρατών... Ρε δεν είμαστε καλά. Και ο Dr. Sleepless δεν ήταν τόσο αναρχικός όσο έπρεπε στο 10o τεύχος έτσι κάθομαι και ξαναδιαβάζω το Transmetropolitan για να πάρω μια καλή δόση αναρχίας,αντίστοιχη με αυτή της πραγματικής!

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

Απίστευτο Νέο!!!Σύμφωνα με την στήλη Lying In The Gutters του site Comic Book Resources o Frank Quitely φαίνεται να είναι ο νέος καλλιτέχνης του τίτλου Batman στον οποίο θα κρατά τα συγγραφικά ηνία ο Grant Morrison. Αν αναλογιστεί κανείς πως η συνεργασία μεταξύ αυτών των δυο έχει παράξει μερικά από τα καλύτερα κόμικς των τελευταίων χρόνων τότε ο ενθουσιασμός μου είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Καλύτερο νέο για παράδειγμα θα ήταν μόνο το ότι ο Alan Moore τα βρήκε με την DC...

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 10-12-08!Στα μέσα του Δεκέμβρη είμαστε και ίχνος χιονιού. Καλό αυτό για να μπαίνω πιο εύκολα στο κλίμα του 100 Bullets και του θερμού κλίματος του Miami...

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

Fables! Soon on ABC! Or CW!Σύμφωνα με το site comingsoon.net η γνωστή σειρά Fables της Vertigo/DC πρόκειται να μεταφερθεί στην μικρή οθόνη για λογαριασμό της Warner, μητρικής εταιρείας της DC.
Για περισσότερα πατήστε εδώ!

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 04-12-08!


Πολύ πλούσια σε υλικό αυτή η εβδομάδα που ξεκίνησε μια μέρα αργότερα λόγω της αργίας του Halloween. Φινάλε για το Secret Invasion, νέο ξεκίνημα για τον Ηellboy και μια νέα δόση Batman ύστερα μόνο από μια βδομάδα.