Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 19-11-08!




Λίγα καλά πράγματα αυτήν την βδομάδα, τα περισσότερα από την Dark Horse.

Τέταρτο και τελευταίο τεύχος για το συμπαθές Helm. Ο χοντρομπαλάς geek στην αρχή αμφιβάλλει για την λογική του αλλά τελικά το παίρνει το κορίτσι, νικάει τον κακό και έχει γενικά happy end. Απλά, όμορφα, συμπαθητικά και όχι πολύ εντυπωσιακά...

Πέμπτο τεύχος για το Conan the Cimmerian με την ίδια συνταγή των δυο ιστοριών, του Conan αλλά και του παππού του. Πιο ενδιαφέρον το κομμάτι με τον παππού αυτήν τη φορα και μάλλον παίζει ρόλο και ο Corben σε αυτό.

Πολύ καλό το τεύχος #55 του Invicible. Έτσι, σαν μια μορφή λογοκρισίας στο σεξ ανάμεσα στον Mark και την Eve οι δημιουργοί μας οδηγούν στην απόδραση του πατέρα του Mark που έχει μια χείρα βοήθειας από τον μονόφθαλμο εξωγήινο. Αρκετή καλή βία και κοσμοϊστορικές αποκαλύψεις μαζί με ψήγματα ευτυχίας για το ζευγάρι των ηρώων.

Τέλος, ας πούμε της πρώτης σεζόν για το Star Wars - Knights of the Old Republic με το τεύχος #35. Ο Zayne που έμαθε να χρησιμοποιεί το μυαλό του περισσότερο από τις δυνάμεις του καταφέρνει όχι μόνο την νίκη αλλά και τον εξαγνισμό. Καλός επίλογος και επιτέλους δικαίωση για τον ήρωα μας. Για να δούμε τώρα που ξέμπλεξε από αυτή την υπόθεση που θα μπλέξει στην συνέχεια!

ΥΓ

Το Angel - After the Fall έχει τόσο κακό και κυρίως μη λειτουργικό artwork που είναι κουραστικό να το διαβάζει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: