Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 05-11-08!



Τι καλό υπήρχε την βδομάδα που μας πέρασε; Κατα πρώτο λογο το ξεκίνημα και τρίτης σειράς βασισμένης στο έργο του R.E. Howard.

O Kull, για όσους δεν γνωρίζουν είναι κάτι σαν συγγραφικός πρόγονος του πιο διάσημου Conan. Όπως και ο δεύτερος έγινε βασιλιάς σε μια χώρα στην οποία οι κάτοικοί της και όχι μόνο τον χαρακτηρίζουν βάρβαρο. Επίσης είχε την ατυχία να γίνει ταινία με τον Κέβιν Σόρμπο στον ομώνυμο ρόλο. Τώρα, το πρώτο τεύχος είναι γραμμένο από τον Arvid Nelson, σχεδιασμένο από τον Will Conrad, χρωματισμένο από τον Jose Villarrubia και φαίνεται ενδιαφέρον.

Στο Army@Love: The Art of War #4 τα νέα από το μέλλον δεν φαίνονται να είναι καλά και πως ακριβώς θα μαθευτεί στο επόμενο τεύχος. Φαίνεται βέβαια αρκετά φυσικό αυτό το γεγονός αν σκεφτεί κανείς το μικρό ατύχημα που παθαίνει ο μουσικός της παρέας και το δόσιμο του ελέγχου του στρατιωτικού δικτύου απλόχερα στους εχθρούς. Αλλά αυτά έχει η show biz!

Στo 2o τεύχος του Top Ten : Season 2 τα πράγματα καλυτερεύουν λιγάκι όσον αφορά το artwork αλλά όχι και τόσο για να γίνεται σύγκριση με τις προηγούμενες δουλειές του Gene Ha σε αυτόν τον τίτλο. Κατά τ'άλλα αυτό το τεύχος φωνάζει "δεν με γράφει ο Moore" αλλά διαβάζεται ευχάριστα. Και είχε πλάκα και η έκρηξη αλλά Smax της Irma λόγω της εμφάνισης της Girl Two.

Tέλος να πω και δυο λόγια για το Jonah Hex που έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τους guest artists του. Στο τεύχος 37 λοιπόν ο Jordi Bernet, πασίγνωστος ακόμη και στην Ελλάδα χάρη στην Φωτεινή της νύχτας αλλά γενικα γνωστός για το Torpedo και το Kraken αναλαμβάνει το artwork...Nice!

Δεν υπάρχουν σχόλια: