Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 22-10-08!



To Clone Wars ξεκίνησε στην τηλεόραση και είναι μέτριο όπως ανέμενα. Όποιος θέλει να πάρει μια πραγματικά καλή δόση από τον κόσμο αυτόν δεν έχει παρά να διαβάσει το Star Wars : Knights of the Old Republic της Dark Horse που φτάνει στο τεύχος 34.

Σε αυτό το τεύχος λοιπόν ο Haazen που στο προηγούμενο τεύχος έχει αποκαλυφθεί ως ο εγκέφαλος πίσω από το τόσο πολύ κακό που έχει κατακλύσει τον κόσμο εξηγεί με απλά λόγια το πως οι προφητείες μπορεί να παρερμηνευθούν και να οδηγήσουν σε λάθος πράξεις ακόμα και αν υπάρχουν οι αγνότερες προθέσεις. Κλισέ αλλά λειτουργεί και λειτουργεί καλά. Ο κυνηγημένος γκαφατζής Padawan Ζayne και ο κλέφτης Gryph αναδεικνύονται καθαρά ως δυνάμεις του καλού γιατί έμειναν σωστοί στον εαυτό τους και στις προθέσεις τους απέναντι στους άλλους. Όλα αυτά εν μέσω γενικού χαμού στον πλανήτη Coruscant με νύξεις για το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα που φαίνεται να υπάρχει ακόμα και τότε και με ένα τέλος το οποίο μας προϊδεάζει για μια καλή μονομαχία.

Το Ultimate Spider-Μan #127 είχε ενδιαφέρον. Από την μια έχουμε τον Peter να προσπαθεί να βρει μια διέξοδο από τον εκβιασμό του Eddie Brock συνοδευόμενη με υπέροχες σκηνές στην Νέα Υόρκη δια χειρός Stuart Immonen και από την άλλη την εναλλακτική επιστροφή από τους νεκρούς της Gwen Stacy! Eιδικά το 2ο είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει τόσο ενδιαφέρον το USM καθώς με αυτόν τον τρόπο η ιστορία προσομοιάζει αυτήν των κανονικών τίτλων αλλά ταυτόγχρονα ξεφεύγει από τις παγίδες της κλωνοποίησης της Gwen και του απαίσιου χαρακτήρα του Cletus Kasady!

Καλά αυτήν την βδομάδα μου άρεσε αρκετά και το Invincible! Στο 54o τεύχος έχουμε επιτέλους ένα ραντεβού του Mark με την Eve να τελειώνει καλά. Στο ενδιάμεσο βέβαια έχουμε ένα ταξίδι στον χρόνο στο οποίο ο Mark μαθαίνει ψήγματα και από το δικό του μέλλον αλλά αυτά μας τα βάζει ο Kirkman για να μας προϊδεάσει και για το μέλλον της σειράς. Ευτυχώς δεν είχαμε και την εμφάνιση του μικρού φασιστοειδούς αδερφού.

Στο Echo #7 υπήρχε πολύ μπλα μπλα, έναν αντιπαθητικό πίθηκο και την πρακτόρισσα να πλησιάζει τους δυο φυγάδες. Υπάρχει και ένας παράξενος τύπο με μούσι και κουκούλα αλλά κάποιες εξηγήσεις θα υπάρξουν μάλλον στο επόμενο τεύχος.

Τέλος κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί ένα comic με τίτλο Milo Ventimiglia presents Rest. O γνωστός από το Gilmore Girls και Heroes ηθοποιός είναι συμπαραγωγός σε ένα comic το οποίο είναι δημιουργία του Mike O'Sullivan, γράφεται από τον τελευταίο και τον Mark Powers ενώ σχεδιάζεται από τον Shawn McManus... Ρε που καταντήσαμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: