Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Nέες Κυκλοφορίες 27-08-08!



Πολύς Millar αυτήν την εβδομάδα,πάρα πολύς. Επίσης ο αγαπητός Jack ξαναγυρίζει στα γνωστά παρανοϊκά λημέρια και η Catwoman αποχαιρετά την δικιά της σειρά.


Μillar λοιπόν στο Wolverine #68 To συγκεκριμένο storyline του Wolverine που είναι εμφανώς εμπνευσμένο από τους Ασυγχώρητους του Clint Eastwood γίνεται όλο και καλύτερο. Δεν είναι πρωτότυπο, ούτε εμφανίζει εκπλήξεις μέχρι τώρα που δεν μπορούν να προβλεφθούν...Damn, θυμίζει ακόμα και το Wanted ως προς την ήττα των υπερηρώων.Όμως η ιστορία σε κρατάει, οι χαρακτήρες έχουν ενδιαφέρον, ο Logan είναι βασανισμένος, έτσι όπως μας αρέσει και ο Steve McNiven κάνει πολύ καλή δουλειά στο σκίτσο.

Μillar όμως και στο και στο Kick-Ass που έφτασε μόλις στο 4ο τεύχος αλλά ήδη προετοιμάζεται να γίνει ταινία από εκείνον τον υπερτυχερό που έχει παντρευτεί την Claudia Schiffer. Τι έχουμε άραγε, ένα movie-pitch μεταμφιεσμένο σε comic; Πάντως ενώ είχα την υποψία πως ο Millar εδώ κοπιάρει Miller νόμιζα πως κάνει λάθος, πως φταίει ο John Romita Jr. που έχει συνεργαστεί με τον FM. Στο τέλος του 3ου τεύχους όμως και σε όλο το 4ο έχω την εντύπωση πως η πρώτη μου σκέψη ήταν σωστή. Ακόμη νόμιζα πως θα βλέπαμε μια πιο ρεαλιστική ματιά πάνω στον κόσμο των υπερηρώων και βλέπουμε μάλλον πιο βίαιη...Έχω μπλεχτεί αλλά τουλάχιστον το σκίτσο του JR Jr είναι υπέροχο.

How cool is Jack? Μην απαντάτε, δεν θα πέσετε μέσα. Είμαστε όλοι πολύ μικροί για να τον κρίνουμε και οι πρώτες σελίδες του τεύχους #25 μας το διατρανώνουν.Ο κόσμος είναι στο χείλος της καταστροφής και εμείς, οι αναγνώστες έχουμε το μυαλό μας μόνο στις Page sisters και στις άλλες γυναίκες που έχει πλανέψει ή απλώς θυμώσει τρελά! Έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να ανησυχούμε για το επικείμενο τέλος του κόσμου, είναι ο ήρωας και θα μας σώσει! Μπράβο στην δημιουργική ομάδα του τίτλου που μας αφήνει με ένα τεράστιο χαμόγελο!

Bye bye λέει η Selina στον προσωπικό της τίτλο. Το τεύχος #82 έμελε να είναι το τελευταίο της σειράς της, μιας σειράς που μια φορά ήταν καλύτερη από το Robin και το Nightwing... Είδαμε ιστορίες με έντονο noir στυλ, είδαμε την Catwoman να κάνει παιδί, να κάνει την Holy sidekick και άλλα πολλά. Τώρα ελπίζω απλώς να την βλέπουμε συχνότερα στους Bat-τίτλους...Χεχ, έχει πλάκα και η αντιζηλία της με την Zatanna!

Στο Ultimate Spidey #125 τα πράγματα είναι λιγότερο βαρετά από το προηγούμενο τεύχος αλλά όχι πολύ. Ο Bolivar Trask, που όπως ξέρουν όλοι είναι πολύ κακός άνθρωπος αφού είναι ο δημιουργός των Sentinels, έχει πιάσει τον Venom για να του κάνει πειράματα.Όπως είναι φυσικό σε αυτές τις περιπτώσεις ο Venom ξεφεύγει με λίγη βοήθεια και φυσικά πάει να βρει τον Parker. Kαι εκεί βλέπουμε πάλι κάτι που το έχουμε ξαναδεί και ελπίζουμε να μην βαρεθούμε. Πάντως ο Immonen δίνει ρέστα πάλι, ειδικά εκεί που ο Venom αρχίζει να τρώει ότι βρει μπροστά του... Θε μου, θα ξαναδούμε Nextwave; Ή μήπως να αρχίσω να το ζητάω από πιο σκοτεινές δυνάμεις;

1 σχόλιο:

Mirela είπε...

Εγώ πάντως χαλαρά θα ευχόμουν να κοπεί το Ultimate Spiderman ωστε να έχουμε NextWave vol.2! :P
Ο Βendis έχε ξεμείνει απο ιδέες μετά απο 130 τεύχη και κάνει όλο τα ίδια και τα ίδια, λες και είμαστε στη δεκαετία του '60 ένα πράμα! Βγάλτε τον και βάλτε τον Chuck Austen στη θέση του...! :P
Οκ οκ τα παραλέω, διαβάζεται όπως πάντα ο Spidey, αλλά απο πότε έχει να γίνει κάτι που να έχει σοβαρό αντίκτυπο? Μέχρι και η νέα clone saga ξεθύμανε αμέσως...και είναι χαρακτηριστικό οτι τα αγαπημένα μου τεύχη ήταν το άτυπο team-up Spidey/Iceman/Firestar!!!!

Kατα τ'αλλα, γουστάρω να δω κι άλλη Spider-bitch κι ελπίζω ο Millar να μην την ξεκάνει... το Kick-Ass απο την άλλη ΜΑΛΛΟΝ είχε το "jump the shark" τεύχος του αλλά με ιντριγκάρει να δω τι παίζει...άσε που ποτέ δεν πρόκειται να βαρεθώ τον Romita να ζωγραφίζει χείμαρρους αίματος!!!!