Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Nέες Κυκλοφορίες 20-08-08!



Mια όχι και τόσο πλούσια βδομάδα αλλά με την πρεμιέρα ενός νέου τίτλου της Vertigo...

To Αnna Mercury #3 ήταν καλούτσικο. Η ηρωίδα της σειράς φέρνει εις πέρας την αποστολή της και εμείς βλέπουμε πως είναι στην πραγματική της ζωή. Έχω την αίσθηση πως το artwork του Percio όμως δεν ήταν τόσο καλό όσο στα προηγούμενα δυο τεύχη.

Στο Conan the Cimmerian #2 διαβάζουμε το 2 μέρος της ιστορίας στην οποία εξιστορείται μια περιπέτεια του παππού του Conan, του Connacht. Λυκάνθρωποι λοιπόν και τον μήνυμα πως το τέρας βρίσκεται σε μέσα σε κάθε άνθρωπο. Πλάκα είχε και είχε και Richard Corben στο μεγαλύτερό του μέρους. Ελπίζω και σε άλλους καλούς guest artists για την συνέχεια!

Στο Star Wars - Knights of the Old Republic #32 έρχονται τα πάνω κάτω και επιτέλους αρχίζει να καθαρίζει το όνομά του Zayne! Οι επιπτώσεις στην Jedi order θα είναι αρνητικές αλλά τέτοιοι φλώροι που είναι καλά να πάθουν. Άνετα η καλύτερη Star Wars σειρά των τελευταίων ετών.

Αρκετά αστείο το Helm #2 με τον χοντρομπαλά geek ήρωα-κατά-λάθος να προσπαθεί να γίνει όσο καλύτερος μπορεί πάντα με τις εντολές και παραινέσεις του μαγικού του κράνους. Παραμένει αρκετά loser αλλά καταφέρνει καίρια πλήγματα στο κακό και χτυπάει και ένα γκομενάκι!

Τέλος το πρώτο τεύχος του Air είναι ικανοποιητικό. To σκίτσο του MK Perker δεν είναι σπουδαίο, άντε ας μην φανώ πολύ καλός μετριότατο είναι αλλά κάνει την δουλειά του. Το στόρι είναι λίγο μπλεγμένο στην αρχή αλλά έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία που θα αναπτυχθούν μάλλον περισσότερο στην συνέχεια και αρκετά αδιάφορα. Ηρωίδα μια αεροσυνοδός με το όνομα Blythe; Boooring. Ελληνικό όνομα Niko Kastellios; Lame. Ρε ανοίξτε ένα facebook και πάρτε κανένα καλύτερο...Και κάτι τύποι που θέλουν να κάνουν αεροπειρατεία για να σώσουν τον κόσμο από τους αεροπειρατές.

2 σχόλια:

Mirela είπε...

Για το Air μόνο κακά λόγια έχω να πω. Μα καλά, τι πάνε και σκέφτονται πια οι indie δημιουργοί για ongoing comic? το concept άκυρο, οι ήρωες αδιάφοροι, το μόνο που υπάρχει είναι μια διάθεση να δείξει ψαγμένο χωρίς να είναι, και φυσικά "κλασσικά" ο γνωστός συσχετισμός με την 9/11 που έχει καταντήσει κλισέ σε ότι βλέπουμε και διαβάζουμε πλέον...

To Helm διαβάζεται ευχάριστα, αλλά κάτι δε μου κολλάει. τα 2 απο τα 4 τεύχη έχουν περάσει αλλά στόρυ ακόμα δεν υπάρχει, νταξ, το καταλάβαμε οτι είναι loser ο ήρωας, μη μας δείχνετε άλλο τη μπυροκοιλιά να προεξέχει απο τη μπλούζα του! :P

Hellboy είπε...

Μιλάμε, τύποι που θέλουν να κάνουν αεροπειρατεία για να σώσουν τον κόσμο από τους αεροπειρατές. Τι άλλο θες από την ζωή σου, ε;