Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Νέες κυκλοφορίες 30-07-08!



Κυριακή και ακόμα να γράψω κάτι για τι νέο αξίζει να διαβαστεί αυτήν την βδομάδα. Μην φταίει το καλοκαίρι; Μπα,ο μαραθώνιος Torchwood και Doctor Who φταίει...Οπότε επειδή σε λίγο μπαίνω στον 3ο κύκλο του Δόκτωρα θα γράψω λίγα αυτήν τη φορά.



Το Ultimate Spiderman είναι ο μόνος τίτλος της Ultimate σειράς που αξίζει αυτόν τον καιρό. Στο τεύχος 124 δεν αξίζει βέβαια ο Bendis τίποτα δάφνες για την ιστορία του αλλά υπάρχει και ο Stuart Immonen που πάντα δίνει κάτι το ξεχωριστό. Εδώ έχουμε μια ιστορία στην οποία βλέπουμε κάποια στιγμιότυπα με τυχαία χρονική σειρά στα οποία πρέπει να διακρίνουμε πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του ήρωά μας.

Στο Wolverine #67 σε σενάριο Μark Millar και σκίτσο Steve McNiven έχουμε την συνέχεια της μελλοντολογικής ιστορίας που ξεκίνησε στο προηγούμενο τεύχος και που στα πρώτα δυο τεύχη της είναι εξόχως ενδιαφέρουσα. Καλό το setting , ένας Logan που δεν κάνει πια αυτό που κάνει καλύτερα και ένας Ηawkeye που τώρα που τυφλώθηκε έχει γίνει αν είναι δυνατόν πιο εύστοχος και θανατηφόρος. Το κακό όμως είναι πως το γράφει ο Millar και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει και πόσο θα επηρεάσει την σειρά. Oχ, τι παραπονιέμαι, και σαν What If τίτλος πλάκα θα χε.

Στο Catwoman #81 ίσως να πηγαίνουν να καταστρέψουν ότι καλό είχαν χτίσει τόσο καιρό και να τελειώσουν και άδοξα έναν τίτλο που ξεκίνησε τόσο μα τόσο ωραία όταν ήταν και ο Darwyn Cooke στο τιμόνι. Ελπίζω να με διαψεύσει η συνέχεια.

Καλή μίνι σειρά ήταν και το Pigeons from Hell της Dark Horse που μόλις τέλειωσε και βασιζόταν σε διήγημα του Robert E. Howard. H Dark Horse λοιπόν παίρνοντας τα δικαιώματα της δουλειάς του Howard αναμένεται μετά το Conan και το Pigeons from Hell να μας δώσει και άλλα comics πάν σε αυτήν. Μακάρι!


2 σχόλια:

Mirela είπε...

Ψιλοβαρετός έχει καταντήσει ο Ultimate Spidey του Bendis... ευτυχώς έχει Immonen στο σχέδιο και τρώμε μάτια ψάρια!

Άκρως ενδιαφέρον το Old Man Logan, by the way. Δεν περιμένω να βγει κανα αριστούργημα, όμως μου αρκεί να το διασκεδάσω για τα 8 τευχη που θα κρατησει.

Hellboy είπε...

Χεχ, στο μυαλό μου είσαι... Άντε, μπαίνω στον 4ο κύκλο του Δόκτωρα τώρα