Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Η σπάθα;

Έφτασε στο 6ο τεύχος η σειρά The Sword των Luna Bros. Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι; Μα τα δυο αδέλφια που έχουν κάνει τις πολύ επιτυχημένες σειρες Ultra και Girls. Στην Ultra ασχολήθηκαν με μια υπερ-ηρωίδα και τα καθημερινά της προβλήματα ενώ στο Girls με μια εξωγήινη εισβολή σε μια μικρή επαρχιακή πόλη.Η νέα τους σειρά όμως έχει να κάνει λιγουλάκι με την ελληνική μυθολογία.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Dara Brighton και είδε όλη την οικογένειά της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της από τρία όντα με υπερφυσικές δυνάμεις. Η ίδια σώζεται από τύχη και χάρις στο μυστικό που έκρυβε ο πατέρας της, ένα σπαθί που την θεραπεύει από την αναπηρία της και της χαρίζει υπερφυσικές δυνάμεις. Έτσι αρχίζει ένα αδυσώπητο κυνηγητό στο οποίο συμμετέχουν οι δολοφόνοι τις οικογένειάς της, τα τσιράκια τους αλλά και οι μυστικές υπηρεσίες. Με την βοήθεια δυο φίλων της προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον πατέρα της και τα μυστικά του αλλά και για τις νέες τις δυνάμεις.

Μια σειρά λοιπόν που μέχρι τώρα φαίνεται καλή και προσωπικά την βρίσκω άνετα καλύτερη από την προηγούμενή τους. Ελπίζω σε ανάλογη και αν είναι δυνατόν καλύτερη συνέχεια. Για περισσότερα υπάρχει και το site των Luna Bros: http://www.lunabrothers.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: